Over ons

expedities naar

afgelegen plekken in europa

Waar draait het om in je leven?

Intro

Elements Expeditions bestaat sinds 2013 en was daarmee de pionier in Nederland met dit soort reizen. We blijven ons concept constant aanscherpen, werken met lokale gidsen en brengen je naar de meest afgelegen en stille plekken van Europa en daarbuiten.

We bieden drie- en zesdaagse expedities aan. De groepen bestaan altijd uit óf alleen vrouwen óf alleen mannen (daarmee bedoelen we mensen die zich identificeren als man of vrouw). Even los van je familie en je werk, kan er eindelijk een andere kant van jezelf omhoogkomen. Het deel dat zin heeft om buiten te zijn. In de natuur. Zonder gedoe. Door de manier waarop de expedities zijn vormgegeven, rust je uit en laad je op.

Elements Expeditie Intro Afbeelding Mobiel 1

Een Elements Expeditie is een reis die zonder uitzondering op ál onze deelnemers (inmiddels meer dan 200 mannen en vrouwen) diepe impact heeft gemaakt. De natuur en de opzet van onze reizen geven je een helder beeld van waar je staat, wie je bent, en wat het leven van je vraagt op dit moment.

Elements Expeditie Intro Afbeelding Mobiel 2

Onze reizen kunnen levensveranderend zijn. De combinatie van uitstekende gidsen, zeer afgelegen locaties, uitgebalanceerde planning, en nuchtere facilitators die diepgaande persoonlijke ontwikkeling kunnen faciliteren onderscheidt ons van andere aanbieders.

Elements Expeditie Intro Background
Elements Expeditie Intro Afbeelding 1 Elements Expeditie Intro Afbeelding 2
Over ons

Hoe navigeer je in een wereld met zoveel informatie, snelheid en meningen?

Over ons

We besteden vaak veel tijd in onze levens aan de 'horizontale as': denken, doen, relaties met anderen. Tijdens een Elements Expeditie besteed je juist tijd aan de 'verticale as': zijn, en de relatie met jezelf. Als je meer in contact komt met jezelf ga je herkennen dat de realiteit niet in kaders te vangen is, niet vaststaat, maar constant verandert. Je komt meer in contact met die constante veranderingen. Zodat jij meer verbonden blijft met dat wat je energie geeft, en bewuster afstand kan nemen van dat wat je energie kost. Jij als persoon wordt hierdoor niet alleen krachtiger, maar ook liefdevoller.

expedities &
bestemmingen

2022

In 2022 is er een jaarprogramma bestaande uit 4 weekenden. Een diepgaande 7 daagse expeditie naar Albanië. Voor de vrouwen zijn er twee weekenden op Texel.

Explore
Bestemmingen