Over ons

EXPEDITIES NAAR

AFGELEGEN PLEKKEN IN EUROPA

WAAR DRAAIT HET OM IN JE LEVEN?

Intro

Elements Expeditions bestaat sinds 2013 en we organiseerden expedities naar Noorwegen, Italië, Albanië, Noorwegen, Schotland, Georgië.

We faciliteren diepgaande persoonlijke ontwikkelingsprocessen. En doen dat op afgelegen locaties in de natuur, in samenwerking met lokale gidsen. We brengen je graag naar de stilste plekken van Europa en daarbuiten.

Even los van je familie en je werk, kan er eindelijk een andere kant van jezelf omhoogkomen. Het deel dat zin heeft om buiten te zijn. In de natuur. Het is op die plek, waar nadat je bent uitgerust, ook stil kan worden. Vanuit die stilte kan er ruimte ontstaan.

Het is in die ruimte waar de magie van een Elements Expeditie zich voltrekt. We ervaren een vorm van ‘aangeslotenheid’, komen in een contact met een heldere laag die ons handvatten en inzichten geeft voor ons ‘dagelijks’ leven.

Elements Expeditie Intro Afbeelding Mobiel 1

Een Elements Expeditie is een reis die op onze deelnemers (inmiddels meer dan 300 deelnemers) vaak diepe impact maakt. De natuur en de opzet van onze reizen geven je een helder beeld van waar je staat, wie je bent, en wat het leven van je vraagt op dit moment.

Elements Expeditie Intro Afbeelding Mobiel 2

Het is in die ruimte, die aangeslotenheid op het Leven, waarin diepe inzichten over je leven, je verleden, je levenspad tot je komen. En het is op dit punt waarin we in een eeuwenoude traditie staan van mensen die de natuur in trekken om antwoorden en richting te vinden in het leven.

Elements Expeditie Intro Background
Elements Expeditie Intro Afbeelding 1 Elements Expeditie Intro Afbeelding 2

expedities &
bestemmingen

2024

In 2024 is er een 8 daagse reis naar Schotland in April.

We broeden op een jaarprogramma dat waarschijnlijk in 2025 het licht zal zien.

EXPLORE
Bestemmingen