Team Elements

Team Elements

Jaap Duin

Jaap Duin

PSYCHOLOOG EN OPRICHTER ELEMENTS EXPEDITIONS

Jaap Duin

In 2012 richtte ik Elements Expeditions op omdat er op dat moment geen initiatieven waren die organiseerden wat ik voor ogen had: Met mannen de natuur in, zonder telefoon en camera’s, met genoeg beweging, tijd voor reflectie, en niet persé passend in een vast format.

In mijn dagelijks leven werk ik als coach voor mensen die moeten presteren onder hoge druk. Vaak zijn dat mannen, ondernemer en/of op leiderschapsposities. We kijken naar hoe het mogelijk blijft om een vervullend leven te leiden, temidden van alle zaken die er ook spelen in maatschappij/bedrijf/gezin.

Een Elements Expeditie scherpt, verruimt, en zorgt altijd voor nieuwe energie en inzichten. Na inmiddels meer dan 300 mannen te hebben begeleid tijdens deze Expedities, weet ik hoe impactvol en waardevol een week in de natuur kan zijn.

Mijn rol binnen deze expeditie is simpel: samen met de geweldige lokale gidsen creëren we een veilige setting waarin we samen op pad gaan. Elke man komt in zijn leven op een plek waar zijn denken, zijn persoonlijkheid het overduidelijk even niet meer ‘weet’.  Op dat moment kom je erachter dat je bent ‘overgeleverd’ is aan iets dat groters is dan jezelf. Het ontmoeten van mensen op deze plek, en vanuit die plek samen kijken naar het leven, met al z’n pijnen en wonderen, is waar mijn plek is.

E: jaap@elementsexpeditions.com
T: +31610132018
Meer informatie over Jaap

Lance Blaauw

Lance

Ceremony and facilitation

Lance

Lance has spent the last 30 years supporting people to explore the wilderness. The wild places within heart, body and mind. 

He is a psychotherapist and ceremonial leader and has many years experience facilitating rites of passage.

He has walked with men of all ages into the inner realms of self discovery and initiation and has a deep connection with these places. He looks forward to sharing them with you.