Elements Expeditions

SCHOTLAND

IMG_8314.jpg

Schotland heeft weinig introductie nodig.

Wij trekken ons 6 dagen terug op het uiterste westpunt, het schiereiland Knoydart.       

 

Ook wel bekend als Britains’ Last Wilderness. Een stuk Schotland dat niet platgetrapt is door hikers, en waar je slechts met een bootje aan land kan gaan. We landen op Glasgow en zijn einde dag aangekomen in onze bothy.

Een stenen schuur met houtkachel, waar vandaan we onze dagtrips zullen doen. Uiteraard staat het je ook vrij je eigen tentje of tarp mee te nemen om zo nog meer van het landschap te ervaren.

We hiken met Rupert, onze ervaren gids, naar de meest afgelegen plekken van Knoydart, nemen een duik in zee, en trekken ons terug voor een 24 uurs solo quest. Deze quest is altijd een unieke mogelijkheid om midden in deze afgelegen bergen te ervaren welke inzichten de natuur je kan geven.

 

In een notendop:

IMG_7903.jpg
 
 • Op stap met een groep van maximaal 12 mannen of vrouwen. Allen in fysiek gezonde conditie, zodat we goed door kunnen stappen.

 • Diep het land in trekken omdat bagage perfect gecoördineerd wordt.

 • Ervaren begeleiding Katja Vermeulen/Jaap Duin.

 • 24 u vision quest onder deskundige begeleiding

 • 6 dagen geen telefoons en camera’s.

 • Meerdere dagen hiken in Britains Last Wilderness, schiereiland Knoydart.

 • Genoeg mogelijkheden om stil en alleen te zijn in de natuur

 • Geen verplicht programma, je doet mee op de manier die goed voelt voor je.

 • Alle maaltijden zijn grotendeels biologisch, traditioneel en van hoge kwaliteit.

 • Celebration dinner op de laatste avond.

 • Slapen in tenten, herbergen of onder de sterren.

 

Wie zijn je begeleiders op deze driedaagse?

 
Schotland+Rupert.jpg

Rupert Hutchinson

gids mannen expedities

Als berggids breng ik mensen in contact met een stuk verwondering. Verwondering over de aarde, over onszelf. Om op die manier meer inzicht te krijgen in elkaar en onszelf. Vanuit verwondering ontstaat op een nuchtere en positieve manier een diepgang die we in onze steden vaak niet meer ervaren. Elements Expeditions past op die manier perfect bij mijn manier van werken. We zijn in de natuur, niet alleen om naar buiten te kijken, maar ook naar binnen.

Jaap.jpg

Jaap Duin

mannen expedities

Ik ben in het dagelijks leven psycholoog en coach voor (top)ondernemers, leiders, TEDX sprekers en professionals die moeten presteren onder extreme druk. Voor deze mensen ben ik een klankbord, vertrouwenspartner en adviseur. Ik zie en voel dingen scherp, en haal de ruis weg. Ik help deze mensen in een wereld die supersnel gaat, dichtbij zichzelf te blijven. Als er grote krachten op een mens inwerken is het belangrijk om sterke wortels te hebben.
Rupert, de gids aan mijn zijde, is inmiddels een dierbare vriend. Hij heeft enorm veel kennis en ervaring in het begeleiden van soloquests, en geeft samen met zijn partner Elle geweldige workshops in Engeland om mensen meer verwondering en de natuur te laten beleven. Daarnaast is hij een geweldige kok, en maakt hij de beste thee van Schotland.

Katja.jpg.jpg

Katja Vermeulen

vrouwen expedities

Terug naar jezelf en de natuur. Je volledige verantwoording terugpakken. Durven open staan voor het nieuwe onbekende.

De reizen geven mij helderheid, verstilling en een diepe verbondenheid met de natuur en de deelnemers. Het faciliteren van een veilige, open groepsdynamiek in ruige natuur is iets waarin ik helemaal in mijn element ben.

 

Vertrek data:

manneneditie: 12 - 17 mei: uitverkocht

vrouweneditie: 20 - 25 mei


investering*:

€1250 ex BTW

 

*De investering in de 6 daagse expeditie naar Schotland is €1250. Dit bedrag is exclusief BTW. De vlucht naar Glasgow (ongeveer €150) is hierin niet inbegrepen, alle andere zaken wel: maaltijden, overnachtingen, gidsen, ceremonies, lunches en diner op de laatste avond. Deze expeditie voor ondernemers (scholing) aftrekbaar. Uiteraard sturen we je een factuur op maat. Mocht deze investering een probleem voor je zijn, laat het ons weten. We kunnen je de mogelijkheid geven om dit bedrag in termijnen te voldoen bijvoorbeeld.