Elements Expeditions

NO-NONSENSE EXPEDITIES.

Naar afgelegen plekken in de natuur.

_94C7375.jpg

Even los van je familie en je werk.

 

Elements Expeditions bestaat sinds 2013 en was daarmee de pionier in Nederland met dit soort reizen. We blijven ons concept constant aanscherpen, werken met lokale gidsen en brengen je naar de meest afgelegen en stille plekken van Europa en daarbuiten.

We bieden drie- en zesdaagse expedities aan. De groepen bestaan altijd uit óf alleen vrouwen óf alleen mannen.

Even los van je familie en je werk, kan er eindelijk een andere kant van jezelf omhoogkomen. Het deel dat zin heeft om buiten te zijn. In de natuur. Zonder gedoe. Door de manier waarop de expedities zijn vormgegeven, rust je uit.

Een Elements Expeditie is een reis die zonder uitzondering op ál onze deelnemers (inmiddels meer dan 200 mannen en vrouwen) diepe impact heeft gemaakt.

De natuur en de opzet van onze reizen geven je een helder beeld van waar je staat, wie je bent, en wat het leven van je vraagt op dit moment.

Onze reizen kunnen levensveranderend zijn. De combinatie van uitstekende gidsen, zeer afgelegen locaties, uitgebalanceerde planning, en nuchtere facilitators die diepgaande persoonlijke ontwikkeling kunnen faciliteren onderscheidt ons van andere aanbieders.

Meer weten over onze reizen? Kijk dan op welke data we afreizen naar Albanië, Georgië, Texel en Schotland.

Veranderen gaat makkelijker met een leeg hoofd. Na inmiddels meer dan 200 deelnemers te hebben begeleid tijdens deze expedities, weet ik hoe impactvol en waardevol een week in de natuur kan zijn. De natuur maakt je liefdevoller, krachtiger en leert je diepe, nuchtere lessen over jezelf.
— Jaap Duin, Psycholoog, Oprichter Elements Expeditions.
20150706_ALBANIE_0780.jpg