Texel

TEXEL

Vrouwenexpeditie

DRIE DAGEN
UNPLUGGEN OP
TEXEL

3 dagen geen telefoons, geen camera's, geen horloges. 3 dagen even weg van gezin, partner, je baan, je bedrijf. Dat is waardevol, en noodzakelijk. Gewoon, om even bij te komen. Maar ook om jezelf te ijken: ben ik goed op weg? Doe ik wat ik moet doen? Ben ik waar ik moet zijn?

We gaan op vrijdagavond de zweethut (alleen als covid 19 voorschriften dit toelaten) in, altijd een mooie diepe reis naar binnen. Als de zweethutceremonie niet kan plaatsvinden zal er een alternatieve ceremonie plaatsvinden. Denk aan transformational breathing, opstellingswerk, of een geleide meditatie/zielsreis.

Er is op zaterdag een ‘visionquest’ van zo’n acht uur. Je bent dan alleen in de natuur, in stilte, voor zo’n 8 uur. Op zondag trekken we de natuur in. Een lange wandeling. Lopen, bewegen, ademen. Het lijf aan de gang zetten, helder worden. Zo kunnen de inzichten uit de ceremonies indalen.

Na de ceremonies delen we onze ervaringen rondom het kampvuur. Deze ‘sharings’ zijn geen dialogen. Het is een manier om iets te delen in een omgeving waarin iedereen luistert en aanwezig is. Er ontstaat op deze manier een bijzondere manier om verdieping te vinden door naar jezelf en anderen te luisteren. (En ja, er wordt tussen de sharings en ceremonies uiteraard genoeg gelachen :-)

“de expeditie is een diepgaande nuchtere manier om te groeien als mens én professional.

Landschap Texel

Deze driedaagse gaat over samen de dingen aankijken in plaats van wegkijken. Samen concluderen dat het anders kan, of dat je juist supergoed bezig bent.

Net als alle andere expedities is dit een reis die back to basic is. Het weer op Texel kan soms regenachtig en stormachtig zijn. Een andere keer is het zonnig en windstil. Je moet bereid zijn de elementen in te stappen en zonodig beschikken over een goed regenpak en warme kleren.

Er is sober, basic maar voedzaam vegetarisch eten, en er brandt een warm vuur. Er is een koude buitendouche om lekker fris wakker te worden. De groep is meestal zo’n 10-15 personen. Zo is er genoeg ruimte voor verdieping en afzondering.

De driedaagse op Texel een ideale plek voor mensen die ‘te druk’ zijn. Die bereid zijn diepere lagen in zichzelf te ontdekken door deel te nemen aan de ceremonies. Die uit willen waaien, op willen laden, en afstand van hun dagelijks leven willen nemen in een nuchtere setting, waar ruimte voor diepgang

Texel

Wie zijn de begeleiders in deze week?

Katja Vermeulen

Katja Vermeulen

Coach & Trainer

Katja Vermeulen

“Ik ben een enorme unplugged natuurliefhebber en coach en train al meer dan 10 jaar op verschillende manieren, particulier en in het onderwijs en bedrijfsleven. Ik vind het concept van Element Expedities een verademing tussen alle andere producten die er op de markt zijn. Vooral de vrijheid die er is: niets hoeft. Dat maakt dat er veel mogelijk is: voor sommigen is dit een fantastische uitrust-reis, voor anderen een reis die diepe doorbraken in hun persoonlijke en of zakelijke leven realiseert.

Terug naar jezelf en de natuur. Je volledige verantwoording terugpakken. Durven open staan voor het nieuwe onbekende. Dit zijn allen krachtige ingrediënten. Zeker omdat er geen afleiding is van telefoon, horloges en camera’s.

De reizen geven mij helderheid, verstilling en een diepe verbondenheid met de natuur en de deelnemers.

Het faciliteren van een veilige, open groepsdynamiek in ruige natuur is iets waarin ik helemaal in mijn element ben.”

MELD JE HIER DIRECT AAN VOOR de Texel - Vrouwenexpeditie

Data Texel 2022

27-28-29 MEI
7-8-9 OKTOBER

Wat is de investering?

€ 695

Prijs is exclusief 21% BTW.

Dit programma is voor professionals als scholing aftrekbaar.

We kunnen je een factuur op maat sturen.

Meld je aan:

27-28-29 Mei 7-8-9 oktober